Inschrijven

Ben je geïnteresseerd in een van de naailessen bij Steekje los, wil je je inschrijven of heb je gewoon wat meer informatie nodig, stuur me dan een mailtje. Met in het onderwerp over welke naailes het gaat.

Tinkavanderkooij@gmail.com.

Algemene voorwaarden
Ik denk graag met je mee om voor jou een passende les of workshop te vinden. En ik ben graag flexibel, zodat iedereen kan meedoen. Hoe vaker ik bijvoorbeeld een vraag krijg over een specifieke les, hoe groter de kans dat ik m ook ga inplannen.

Ik heb een aantal voorwaarden opgesteld over de gang van zaken bij Steekje los. Deze algemene voorwaarden gelden voor de lessen, workshops en stoffenshop van Steekje los. Als je een Parnassos les volgt bij Steekje los, gelden alleen voorwaarden 1 en 2.

1 Je kunt geen losse lessen volgen van een cursus. Als je één keer behoefte hebt aan wat advies bij een naaiproject is het naaicafé misschien wel iets voor jou. Zo niet, dan betaal je het volledige cursus bedrag.
2 Moet je een keer een les missen omdat je ziek bent, een belangrijke werkafspraak hebt of op vakantie gaat, dat kan gebeuren. Ik geef geen inhaallessen. Je krijgt wel de uitwijkmogelijkheid om de tijd van één les in te halen tijdens het naaicafé, zonder extra kosten.
3 De les wordt (met pin of overmaken) na afloop van de eerste les betaald. Daarnaast is het mogelijk om via de mail een factuur te ontvangen.
4 Wanneer je een mailtje hebt gestuurd om je in te schrijven voor een les of een workshop van Steekje los, stuur ik je een mailtje terug. Daarmee heb je een plekje in de les of workshop gereserveerd. Als het toch allemaal niet goed uitkomt of het lukt niet om mee te doen, hoor ik dat graag zo snel mogelijk. Als het je niet lukt om 24 uur voor de start van de les of workshop je af te melden verwacht ik dat je 50% van het cursusbedrag betaalt.
5 De strippenkaart (5x) van de naailes op donderdagavond is 3 maanden geldig.
6 Als je je korter dan 8 uur van te voren afmeldt voor een les streep ik wel een les van je strippenkaart.
7 Stoffen van de stoffenshop kunnen niet geretourneerd worden. Het zal een enkele keer mogelijk zijn om de stoffen te ruilen voor een andere stof van een gelijk bedrag, dat hangt af van de specifieke stof. Dit kan je natuurlijk altijd aan me vragen.